webshop.nl
Categorieën
  Sluiten
Farmhouse Ales
Farmhouse Ales
Auteur: Phil Markowski Taal:  Engels Blz. : 198 Dit boek verschaft u een schat aan informatie over de Waalse ‘Saison’ bieren en de Franse ‘Bière de Garde’ bieren. Ook specialiteiten zoals bijvoorbeeld ‘Grisette’, ‘Bière de Mars' en ‘Bière de Noel” worden besproken. Ontdek nu h...
Brouwland.com 4.6
19,99
Brew like a monk
Brew like a monk
Auteur: Stan Hieronymus Taal: Engels Blz. : 272 Ontdek de rijke aroma’s van de monastieke specialiteiten. Is het mogelijk om zelf een goed abdijbier of een sterke Belgische ale te brouwen? Dit boek maakt het je perfect mogelijk en vertelt je hoe deze wereldbekende stijlen gebr...
Brouwland.com 4.6
19,99
American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations - Michael Tonsmeire
American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations - Michael Tonsmeire
American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations Auteur: Michael Tonsmeire Taal: Engels Een van de boeiendste en meest dynamische biersegmenten van dit moment is de Amerikaanse cultuur van zuur bier brouwen. Zowel ambachtelijke brouwers als thuisbrouwers gebr...
Brouwland.com 4.6
21,99
Water - Palmer-Kaminski
Water - Palmer-Kaminski
A Comprehensive Guide for Brewers Auteurs: John Palmer en Colin Kaminski Taal: Engels Water is wellicht het meest kritieke en minst begrepen basiselement bij het brouwen van bier. Water: A Comprehensive Guide for Brewers, het derde boek in de reeks Brewing Elements van Brewers...
Brouwland.com 4.6
21,99
Yeast - White-Zainasheff
Yeast - White-Zainasheff
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff Taal: Engels Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de...
Brouwland.com 4.6
21,99
How to brew - J. Palmer - 4de druk
How to brew - J. Palmer - 4de druk
Auteur: John J. Palmer Taal: Engels Uitgever: Brewers Association 608 blz. ‘How to Brew’ is de ultieme wegwijzer voor het zelf brouwen van kwalitatieve bieren. Een must have gids voor elke thuisbrouwer. Of je nu volleerde graanbrouwer bent of net een beginner die eenvoudige en...
Brouwland.com 4.6
27,99
Session Beers: Brewing for flavor and balance - J. Talley
Session Beers: Brewing for flavor and balance - J. Talley
Auteur: Jennifer Talley Taal: Engels 300 blz. Een paar biertjes met vrienden delen na het werk of tijdens een spannende wedstrijd is een van de vele geneugten van het leven. Sessiebieren, die door hun lagere alcoholgehalte doordrinkbaar zijn, nodigen uit om er een aantal rondj...
Brouwland.com 4.6
21,99
Wild brews
Wild brews
Auteur: Jeff Sparrow Taal: Engels Blz. : 315 Dit boek verkent de wereld van lambics, Vlaamse rode en bruine bieren, alsook vergelijkbare Amerikaanse bieren. Bierliefhebbers en brouwers vinden een gedetailleerde beschrijving van de brouw- en vergistingsmethodes die gebruikt wor...
Brouwland.com 4.6
19,99
Designing great beers
Designing great beers
Auteur: Ray Daniels Taal: Engels Blz. : 390 Dit boek mag niet ontbreken in de bibliotheek van de gevorderde thuisbrouwer. Het omvat 2 delen die u de weg wijzen in het ontwerpen van uw eigen recepten. In het eerste deel wordt besproken hoe verschillende ingrediënten u op weg ku...
Brouwland.com 4.6
29,99
For the love of hops - Stan Hieronymus
For the love of hops - Stan Hieronymus
Auteur: Stan Hieronymus Taal: Engels For the Love of Hops vertelt je alles over hop, de oorsprong ervan en hoe brouwers de positieve eigenschappen ervan gebruiken in het brouwproces. De auteur, Stan Hieronymus, start met de basics van de chemische eigenschappen van hop, onderz...
Brouwland.com 4.6
21,99
Malt - A Practical Guide from Field to Brewhouse - John Mallett
Malt - A Practical Guide from Field to Brewhouse - John Mallett
Auteur: John Mallett Taal: Engels Brouwers noemen mout vaak de ziel van het bier. In dit vierde deel van de Brewing Elements reeks, duikt de auteur in de complexe materie van mout, een van de belangrijkste ingrediënten die vrijwel in alle bieren gebruikt worden. Je krijgt een ...
Brouwland.com 4.6
21,99
Wood & Beer: A Brewer's Guide - P. Bouckaert, D. Cantwell
Wood & Beer: A Brewer's Guide - P. Bouckaert, D. Cantwell
Auteurs: Peter Bouckaert – Dick Cantwell Taal: Engels 250 blz. Houten vaten worden van oudsher gebruikt voor de opslag, het transport, de vergisting of het rijpen van bier. Vandaag de dag innoveren en experimenteren getalenteerde brouwers er op los; ze omarmen de complexiteit ...
Brouwland.com 4.6
21,99
1 - 12 van 12
Webshop.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, ga dan akkoord met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en vermelde partners.