Gemeen, geniepig en geraffineerdHoeveel angsten leven er in jouzelf? Hoeveel demonen houden JOU wakker?10,50
Mango Boter (Koudgeperst & Geraffineerd)Wat is Mango Boter?Mango Boter is een rijke, plantaardige boter gewonnen uit de pit van de mangovrucht. Op kamertemperatuur is zij vast en iets harder dan shea butter, op huidtemperatuur smelt zij direct. De geur is vrijwel neutraal door de raffinage en de textuur is romig zacht. De Latijnse naam is Mangifera Indica.Mango Boter is van nature rijk aan oliezuur en stearinezuur, en bevat een kleinere hoeveelheid palmitinezuur, linolzuur en phytosterolen. Een fijn alternatief voor shea butter, met een vergelijkbaar voedend profiel maar een iets stevigere structuur en een neutralere geur.Hoe gebruik je Mango Boter?Direct uit het potjeMangoboter is op kamertemperatuur vrij hard. Je kunt het potje even in een warme omgeving zetten zodat de boter zachter wordt, of een kleine hoeveelheid eruit schrapen met een lepeltje en tussen je handen smelten. Vanaf ongeveer 35 graden smelt mangoboter vanzelf, dus zodra zij contact maakt met je huid wordt zij vloeibaar.Verzachten met een draagolieWil je de …37,99
Mango Butter (Biologisch & Geraffineerd)Wat is Mango Butter?Deze Mango Butter is biologisch gecertificeerd en gewonnen uit de pit van de mangovrucht. Op kamertemperatuur is zij vast en iets harder dan shea butter, op huidtemperatuur smelt zij direct. De geur is vrijwel neutraal door de raffinage en de textuur is romig zacht. De Latijnse naam is Mangifera Indica.Mango Butter is van nature rijk aan oliezuur en stearinezuur, en bevat een kleinere hoeveelheid palmitinezuur, linolzuur en phytosterolen. Een fijn alternatief voor shea butter, met een vergelijkbaar voedend profiel maar een iets stevigere structuur en een neutralere geur. De biologische certificering garandeert dat de mangopitten geteeld zijn zonder synthetische pesticiden of meststoffen.Hoe gebruik je Mango Butter?Direct uit het potjeMangoboter is op kamertemperatuur vrij hard. Je kunt het potje even in een warme omgeving zetten zodat de boter zachter wordt, of een kleine hoeveelheid eruit schrapen met een lepeltje en tussen je handen smelten. Vanaf ongeveer 35 grad…13,90
Mango Butter (Biologisch & Geraffineerd)Wat is Mango Butter?Deze Mango Butter is biologisch gecertificeerd en gewonnen uit de pit van de mangovrucht. Op kamertemperatuur is zij vast en iets harder dan shea butter, op huidtemperatuur smelt zij direct. De geur is vrijwel neutraal door de raffinage en de textuur is romig zacht. De Latijnse naam is Mangifera Indica.Mango Butter is van nature rijk aan oliezuur en stearinezuur, en bevat een kleinere hoeveelheid palmitinezuur, linolzuur en phytosterolen. Een fijn alternatief voor shea butter, met een vergelijkbaar voedend profiel maar een iets stevigere structuur en een neutralere geur. De biologische certificering garandeert dat de mangopitten geteeld zijn zonder synthetische pesticiden of meststoffen.Hoe gebruik je Mango Butter?Direct uit het potjeMangoboter is op kamertemperatuur vrij hard. Je kunt het potje even in een warme omgeving zetten zodat de boter zachter wordt, of een kleine hoeveelheid eruit schrapen met een lepeltje en tussen je handen smelten. Vanaf ongeveer 35 grad…30,90
Mango Boter (Koudgeperst & Geraffineerd)Wat is Mango Boter?Mango Boter is een rijke, plantaardige boter gewonnen uit de pit van de mangovrucht. Op kamertemperatuur is zij vast en iets harder dan shea butter, op huidtemperatuur smelt zij direct. De geur is vrijwel neutraal door de raffinage en de textuur is romig zacht. De Latijnse naam is Mangifera Indica.Mango Boter is van nature rijk aan oliezuur en stearinezuur, en bevat een kleinere hoeveelheid palmitinezuur, linolzuur en phytosterolen. Een fijn alternatief voor shea butter, met een vergelijkbaar voedend profiel maar een iets stevigere structuur en een neutralere geur.Hoe gebruik je Mango Boter?Direct uit het potjeMangoboter is op kamertemperatuur vrij hard. Je kunt het potje even in een warme omgeving zetten zodat de boter zachter wordt, of een kleine hoeveelheid eruit schrapen met een lepeltje en tussen je handen smelten. Vanaf ongeveer 35 graden smelt mangoboter vanzelf, dus zodra zij contact maakt met je huid wordt zij vloeibaar.Verzachten met een draagolieWil je de …11,99
Mango Boter (Koudgeperst & Geraffineerd)Wat is Mango Boter?Mango Boter is een rijke, plantaardige boter gewonnen uit de pit van de mangovrucht. Op kamertemperatuur is zij vast en iets harder dan shea butter, op huidtemperatuur smelt zij direct. De geur is vrijwel neutraal door de raffinage en de textuur is romig zacht. De Latijnse naam is Mangifera Indica.Mango Boter is van nature rijk aan oliezuur en stearinezuur, en bevat een kleinere hoeveelheid palmitinezuur, linolzuur en phytosterolen. Een fijn alternatief voor shea butter, met een vergelijkbaar voedend profiel maar een iets stevigere structuur en een neutralere geur.Hoe gebruik je Mango Boter?Direct uit het potjeMangoboter is op kamertemperatuur vrij hard. Je kunt het potje even in een warme omgeving zetten zodat de boter zachter wordt, of een kleine hoeveelheid eruit schrapen met een lepeltje en tussen je handen smelten. Vanaf ongeveer 35 graden smelt mangoboter vanzelf, dus zodra zij contact maakt met je huid wordt zij vloeibaar.Verzachten met een draagolieWil je de …19,99
Cruydhof Amandelolie zoet geraffineerdZoete Amandelen bevatten 40-45% olie. Zoete Amandelolie is een smakelijke en hoogwaardige olie. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.7,19
Avocado Olie (Expeller Pressed & Geraffineerd)Geraffineerd = ontkleurt en ontgeurd zonder chemicaliën Ongeraffineerd = Bevat de groene kleur van de avocado, lichte geur Avocado - een ware superfood voor je huidHet is geen geheim meer dat de avocado één van de gezondste vruchten is. Avocado's bevatten uniek veel mineralen en zijn echte vitaminebommetjes; ze zijn een goede bron van kalium, magnesium, vitamine A, B1, B2, B6, C, E en foliumzuur (B11). Verder bestaat deze Midden-Amerikaanse vrucht voor een groot deel uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren die ontzettend goed voor je zijn. Zo ook voor je huid! Je kunt er heerlijke maskertjes mee maken, maar aan de slag gaan in de badkamer met gepureerde avocado is best een gedoe. Veel makkelijker is om de olie te gebruiken die uit het vruchtvlees gewonnen wordt. Deze geraffineerde avocado olie is neutraal van geur en lichter van kleur dan de ongeraffineerde avocado olie.De grote hoeveelheid vitamine A en E in avocado olie werken als krachtige antioxidanten en ondersteunen je huid, booste…4,49
Avocado Olie (Expeller Pressed & Geraffineerd)Geraffineerd = ontkleurt en ontgeurd zonder chemicaliën Ongeraffineerd = Bevat de groene kleur van de avocado, lichte geur Avocado - een ware superfood voor je huidHet is geen geheim meer dat de avocado één van de gezondste vruchten is. Avocado's bevatten uniek veel mineralen en zijn echte vitaminebommetjes; ze zijn een goede bron van kalium, magnesium, vitamine A, B1, B2, B6, C, E en foliumzuur (B11). Verder bestaat deze Midden-Amerikaanse vrucht voor een groot deel uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren die ontzettend goed voor je zijn. Zo ook voor je huid! Je kunt er heerlijke maskertjes mee maken, maar aan de slag gaan in de badkamer met gepureerde avocado is best een gedoe. Veel makkelijker is om de olie te gebruiken die uit het vruchtvlees gewonnen wordt. Deze geraffineerde avocado olie is neutraal van geur en lichter van kleur dan de ongeraffineerde avocado olie.De grote hoeveelheid vitamine A en E in avocado olie werken als krachtige antioxidanten en ondersteunen je huid, booste…7,99
Shea Butter (Biologisch & Geraffineerd)Wat is Shea Butter (Biologisch & Geraffineerd)?Shea Butter hydrateert, voedt en beschermt je huid. Het is een heerlijk ingrediënt om te verwerken in een body butter of lippenbalsem, maar is vanwege zijn voedende eigenschappen ook geschikt in scrubs en conditioners. Kortom: een onmisbaar ingrediënt voor iedere beauty DIY'er!Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom (Butyrospermum Parkii). Deze boom komt voor in Afrika, waar vrouwen de noten al duizenden jaren met de hand vervaardigen tot Shea Butter.VoordelenDiep hydraterendShea Butter is een bron van de essentiële vetzuren omega-3 en omega-6, die ervoor zorgen dat je huid soepel en gehydrateerd blijft. Ook de vitamines A en E dragen bij aan het diep hydraterende effect van Shea Butter. Niet zo gek dus dat dit middeltje enorm geschikt is voor de droge en gecombineerde huid. Verwerk Shea Butter eens in een scrub, zodat je huid bij het scrubben direct verzorgt en gehydrateerd wordt.Anti-aging wondermiddelShea Butter houdt d…10,99